• 1
  • 0

„Zagrljaj može sačvati život!“ – Dr. J. Mullan…

Devojčice, Brielle i Kirie, rođene su 12 nedelja pre predviđenog datuma. Zbog potrebe za intezivnom negom bile su smeštene u posebne inkubatore.

Kirie je počela dobivati na težini i zdravlje joj se počelo stabilizovati. Ali Brielle, rođena sa samo 2 kg, imala je problem sa disanjem, i niz drugih komplikacija.

Nisu očekivali da će preživeti…

zagrljaj-septembar-2017.jpgLekari i medicinske sestre činili su sve što su mogli da Brielle bude bolje, ali ništa joj nije bilo od pomoći. Jedna od medicinskih sestara je protiv pravila bolnice, rizikujući da izgubi posao, stavila obe bebe u jedan inkubator…

Ostavila je devojčice da spavaju i kada se vratila nije mogla verovati prizoru koji je videla. Pozvala je sve lekare i medicinske sestre da pogledaju pravo čudo i nesvakidašnji prizor (slika vam sve govori)

Kirie osetivši blizinu svoje sestre, i njenu borbu za život, zagrlila ju je kako bi joj pružila podršku u toj borbi. Od tog trenutka, Brielle je počela normalno da diše i otkucaji srca su došli u normalu, te se njeno zdravlje počelo stabilizovati…

Od tada, bolničko osoblje odlučilo je držati zajedno bebe, jer kad su zajedno jedna drugu drže u životu…

U životu nije važno šta imaš, već koga imaš i ko te ima.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *