CIRKULACIJA

490.00 RSD

Biljna tinktura po receptu Ričarda Šulca za poboljšanje cirkulacije

Tinktura „Cirkulacija“ je najkorisnija formula u prirodnom lečenju, nema tog oboljenja koje nije propraćeno slabom cirkulacijom. Na kraju krajeva svaka bolest započinje nekim zapušenjem u krvnim sudovima i oslabljenom cirkulacijom, usled čega se u organe i ćelije doprema siromašan procenat nutrijenata, kiseonika i hranjivih supstanci čime ćelije počinju da slabe, to je početak svake bolesti. Slabu cirkulaciju može izazvati nedovoljna fizička aktivnost, poremećaj hormona ili stras, tako da ova formula treba da dođe kao dodatak uz svaku drugu formulu, bilo da imate problema sa stolicom ili masnom jetrom, dobra cirkulacija je neizostavan deo u svim procesima prirodnog lečenja,

Opis

SASTAV:
– Ljuta, čili paprika  (Capsicum annuum)

KAKO OVA FORMULA DELUJE?
Već smo u opisu spomenuli da u osnovi svih bolesti leži slaba cirkulacija, te se zaključak nameće da prvo što moramo uraditi da bi izlečili neku bolest a to je poboljšati cirkulaciju. Čak šta više ovaj postupak je važniji i do postupka jačanja imunog sistema. Jer koju god biljku da uzmete za imuni sistem budite sigurni da od toga nećete imati nekih koristi jer usled slabe cirkulacije ta supstanca neće stići tamo gde je potrebna u odgovarajućoj meri. Da bi rešili ovaj problem koristimo ljute, čili papričice koje u sebi sadrže kapsaicin, fitohemikaliju koja gotovo trenutno pokreće krv i jača cirkulaciju. Istog trenutka se telo pokreće, kiseonik se kreće kroz organizam i vaš mozak, srce radi stabilnije i uravnoteženije, ćelije ubrzavaju metaboličke procese a time i proces izlečenja se ubrzava. Problemi sa padom energije, glavoboljom, lošom cirkulacijom skoro da odmah bivaju suzbijeni.

ZAŠTO TREBA DA IMATE OVU TINKTURU?
Tinktura „Cirkulacija“ se ne koristi samo kod hroničnih bolesti, ne, ona se koristi preventivno i najbolje ju je tako primenjivati u svakodnevnom životu dok još nemate nikakvih težih simproma bolesti. Ali takođe to je formula koja svaka kuća treba da ima za hitne slučajeve, to je prva pomoć kod moždanog udara, srčanog napada, pada pristiska, migrene itd. Bilo je situacija gde je ova formula zaustavila srčani napad u trenutku dok je on trajao.

UPOZORENjE: Ovaj proizvod sadrži izuzetno ljutu papriku. Ukoliko uzmete količinu koja vam iritira želudac (štucanje, pečenje i sl.), popijte 2-3 dl čiste vode. Ne dirajte osetljive delove tela nakon upotrebe ove biljne formule. Operite ruke posle rukovanja ovim proizvodom!

Dodatne informacije

Način upotrebe:

Period trajanja:

Period upotrebe:

Čuvanje:

Proizvodnja:

Zapremina:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „CIRKULACIJA“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *