IMUNO #2

590.00 RSD

Biljni tonik po receptu Ričarda Šulca za jačanje imuniteta

Skoro da nema bolje formule od ovog tonika kada trebate brze reakcije imunog sistema. Ova formula je naročito efikasna kod prehlada i blažih oblika pada imunog sistema, tada deluje skoro trenutno. Kombinacija belog i crnog luka, rena, đumbira i ljute paprike delovaće na vaše telo poput „raketnog goriva„.

Opis

SASTAV:
– Beli luk (Allium sativum)
– Crni luk (Allium cepa)
– Ren
(Armoracia rusticana)
– Ljuta paprila
(Capsicum annuum)
– Koren đumbira
 (zingiber officinale)

KAKO OVA FORMULA DELUJE?
Sokovi rena, đumbira i crnog luka prvo što urade jeste da dopiru do vaših sinusa i pluća. Veoma brzo će početi reakcije izbacivanja sekreta kroz nos i usta. To će biti prvi korak u sprečavanju daljeg širenja infekcije u vašem organizmu. Kombinacija belog i crnog luka deluju kao odličan tandem u borbi protiv mikrootganizama, te će se brzo izboriti sa bakterijama u vašem organizmu. U isto vreme kombinacija đumbira i ljute paprike ojačaće vašu cirkulaciju i telo će preći u „borbeni“ režim rada, ljuta paprika će pokretati osnovnu cirkulaciju u krvnim sudovima a đumbir će pokrenuti mikrocirkulaciju na nivou svake ćelije.  Na kraju i samo organsko jabukovo sirće sadrži sve što sadrže i same divlje jabuke, smanjiće upalu i očistiće vaše krvne sudove.

ZAŠTO TREBA DA IMATE OVAJ TONIK?
Ovo je biljni tonik sa skoro neograničenom listom načina upotrebe, može pomoći kod obične prehlade pa sve do ozbiljnijih zdravstvenih problema.  Možete ga koristiti kao dodatak u salatama a može biti i sastavni deo vaših napitaka za jačanje organizma. Ne možemo izbaći susrete sa ljudima koji imaju virus, grip ili neku prehladu ali ono što sigurno možemo a to je da izbegnemo da njihove bolesti pređu na nas.

Dodatne informacije

Način upotrebe:

Period upotrebe:

Period trajanja:

Čuvanje:

Proizvodnja:

Zapremina:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „IMUNO #2“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *