SRCE

590.00 RSD

Biljna tinktura po receptu Ričarda Šulca za poboljšanje rada srca

Bolesti srca i krvnih sudova su ubice broj 1 u savremenom svetu! U stvari, srčani i moždani udari ubiju preko milion ljudi u SAD-u, svake godine! Preko 96 miliona stanovnika SAD-a pati od hipertenzije (visokog krvnog pritiska), vodećeg uzročnika srčanih i moždanih udara. Zaštitite svoje srce danas!

Opis

SASTAV:
– Bobice gloga (Crataegus monogyna)
– Cvet crvene deteline (Trifolium pratense)
– Srdačica (Leonurus cardiaca)
– Sveži beli luk (Allium sativum)
– Sveži koren đumbira (Zingiber officinale)
– Ljuta, čili paprika  (Capsicum annuum)

KAKO OVA FORMULA DELUJE?
Jedn od najvažnijih sastojaka u ovoj formuli jeste svakako plod gloga, koji sadrži kardiotonične amine, glukozide, flavonoide, mineralne soli kalijuma, kalcijuma, natrijuma, fruktozu, saponine i fosfornu kiselinu. Svi ovi nutrijenti utiču na pravilnu prokrvljenost srčanog mišića, na snagu srčane kontrakcije, uravnoteženost srčanog ritma kao i na normalizovanje krvnog pritiska. Crvena deteina i beli luk su odlični čistači krvi, pročistiće krvne sudove i razrediće gustu krv. Ljuta paprika i đumbir su tu da pojačaju cirkulaciju dok ljuta paprika šalje više krvi u srce, đumbir podstiče kretanje krvi ka ekstremitetima i nazad, što ih čini odličnim tandemom za povećanje cirkulacije u telu.

ZAŠTO TREBA DA IMATE OVU TINKTURU?
Svako treba da zaštiti svoje srce, mozak, krvne sudove, arterije, vene i kapilare… SVAKO. Zaustavljanje broja umrlih od srčanih oboljenja je jedan od najvećih prioriteta prirodne medicine. Dr Ričard Šulc je jednom rekao, „Zamislite tempiranu bombu ispod vašeg automobila, ali umesto da detonirate bombu, vi perete auto i možda mu poboljšavate performanse. Sve ove stvari popravljaju izgled vašeg auta i pokreću ga bolje, ali sutradan, bomba i dalje može da eksplodira. Formula „Srce“ može da vam pomogne da detonirate ovu tempiranu bombu.“

Dodatne informacije

Način upotrebe:

Period trajanja:

Period upotrebe:

Čuvanje:

Proizvodnja:

Zapremina:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „SRCE“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *