DETOKS

990.00 RSD

Biljna tinktura dr Šulca za detoksikaciju organizma + recept za pripremu

Detoksikacija ili čišćenje organizma je složen proces koji obuhvata bukvalno na hiljade procesa koje naše telo treba da uradi. U stvari to je proces koji naše telo svakodnevno i obavlja, međutim usled savremenog načina života koji živimo ovaj proces je daleko sporiji nego što bi trebao da bude i kao posledica javljaju se razna oboljenja. Tinktura „Detox“ vam pomaže da ubrzate ove procese i da nadomestite vašem organizmu ono što mu način života svakodnevno oduzima. Ako imate gustu krv, visok pritisak, nagomilane toksine od hrane i pića u crevima i jetri ili rak ova formula će vam biti dobar saveznik.

Kategorija:

Opis

KAKO OVA FORMULA DELUJE?
U svetu prirodne medicine ova formula se smatra veoma moćna za čišćenje organizma, koja otklanja nagomilane toksine i otrove iz krvi, telesnih masti i ćelija. Biljke iz ove formule se koriste u biljnim medicinskim klinikama širom sveta za čišćenje nagomilanih toksina i otrova iz tela, i postale su poznate po svojoj efikasnosti. Čaparal je posebna biljka iz ove formule i sadrži nordihidrogvajaretinsku kiselinu, ova kiselina je navedena kao antioksidant sa terapijskom kategorijom antineoplastičkog-agensa koji sprečava razvoj, rast i širenje malignih ćelija.

RECEPT ZA PRIPREMU:
– Sveži cvetovi Crvene deteline (Trifolium pratense) – 2.DELA
– Čaparal (Larrea tridentata) – 2.DELA
– Koren mahonije (Mahonia aquifolium) – 1.DEO
– Koren čička (Arctium lappa) – 1.DEO
– Koren štavelja (Rumex crispus) – 1.DEO
– Koren vinobojke (Phytolacca decandra) – 1.DEO
– Kanadski ljutić (Hydrastis canadensis) – 1.DEO
– Sveži beli luk (Allium sativum) – 1.DEO
– Lobelia list i seme (Lobelia inflata) – 1.DEO
– Ljuta, čili paprika  (Capsicum annuum) – 1.DEO

PRIPREMA:
Napunite 3/4 staklene posude sa navedenim iseckanim biljkama. Sve stavite u blender sa alhoholom i dobro usitnite, odnos biljaka i alkohola treba da bude u razmeri 1/5. Prespite smesu u staklenu teglu, držite je na tamnom mestu i svakodnevno mućkajte. Nakon 40-dana možete procediti smesu. Zapamtite da se reč „delovi” odnosi na težinu, a ne zapreminu.

ZAŠTO TREBA DA IMATE OVU FORMULU?
Ova formula je nastala na temelju čuvene Hoksejeve formule i formule dr Džona Kristoferera od crvene deteline, formula je toliko bila efikasna da su oba travara u to vreme hapšena u više navrata zbog njih. Danas imamo tu privilegiju i sreću da smo došli do recepta ove formule i možemo da je imamo kod svojih kuća.

Dodatne informacije

Sastojci:

Način upotrebe:

Period trajanja:

Period upotrebe:

Čuvanje:

Proizvodnja:

Zapremina:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „DETOKS“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.