NERVI #1

990.00 RSD

Biljna tinktura dr Šulca za regeneraciju i umirenje nerava + recept za pripremu

Biljna formula „Nervi #1“ se koristi kod svih nervnih i autoimunih oboljenja. Istovremeno ima dvostruko dejstvo stimulišuci rad i obnovu nerava, a s druge strane umiruje nerve. U kombinaciji sa biljnom formulom „Mozak“ (koja poboljsava protok i dotok krvi i kiseonika do mozga) i formulom „Nervi #2“ (koja stimuliše rad nervnog sistema) daje odlične rezultate kod obolelih od šloga, multiple skleroze, mijastenije, parkinsonove bolesti i ostalih neuromišićnih oboljenja.

Kategorija:

Opis

KAKO OVA FORMULA DELUJE?
Biljka divlji ruzmarin (black chohosh) je u svetu prirodne medicine poznati prirodni lek za mozak i kičmenu moždinu, pa su mozak, kičmena moždina (centralno nervni sistem) pod direktnim uticajem ove biljke. Tako da ova biljka na nervni sistem ne deluje direktno već preko kimene moždine, što je složeniji i temeljniji proces. Druga biljka je plava stanićarka, ona deluje protiv grčeva, epilepsije, histerije, depresije, nervoze i drugih nervnih oboljenja, pa je sjajna kombinacija sa divljim ruzmarinom u ovoj formuli. Lobelija je dobila ime po svom izuzetno lekovitom jedinjenju „lobelin“ koje ima široku primenu u prirodnom oporavku. Ova biljka se vrlo često koristi za olakšavanje disanja, u smirivanju grčeva, i opuštanje mišiča i nervnog sistema. Sledeća biljka u ovoj formuli jeste kapica, ona je jedna od odličnih nervno stimulativnih biljaka igra veoma važnu ulogu u stimulisanju i obnovi oštećenih nerava na taj način što poboljšava komunikaciju među nervnim ćelijama. I na kraju plava verbena, to je sjajna biljka koja se veoma uspešno koristi kod nesanice, nervoze, napetost i stresa. Ima posebno dejstvo kod depresije.

RECEPT ZA PRIPREMU:
– Divlji ruzmarin  (Inula helenium) – 1.DEO
– Plava stanićarka (Caulophyllum thalictroides) – 1.DEO
Lobelija list i seme (Lobelia inflata) – 1.DEO
Plava vrbena (Verbena hastata) – 1.DEO
Kapica (Scutellaria lateriflora) – 1.DEO

PRIPREMA:
Napunite 3/4 staklene posude sa navedenim iseckanim biljkama. Sve stavite u blender sa alhoholom i dobro usitnite, odnos biljaka i alkohola treba da bude u razmeri 1/5. Prespite smesu u staklenu teglu, držite je na tamnom mestu i svakodnevno mućkajte. Nakon 40-dana možete procediti smesu. Zapamtite da se reč „delovi” odnosi na težinu, a ne zapreminu.

Dodatne informacije

Sastojci:

Način upotrebe:

Period trajanja:

Period upotrebe:

Čuvanje:

Proizvodnja:

Zapremina:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „NERVI #1“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.