USTA

590.00 RSD

Biljna formula za dezinfekciju usta i jačanje desni (recept)

Kategorija:

Opis

KAKO OVA FORMULA RADI

Vaši zubi: Ispiranjem zuba biljnom formulom „Usta“ (pogotovo posle obroka) ne samo da uklanjate zaglavljene čestice hrane, nego i otklanjate stariju trulu hranu, ubijate klice i bakterije, uništavate infekciju i uklanjate štetne kiseline i gnoj.

Vaše desni: Biljna formula „Usta“ sadrži biljke koje su opore i koje će zapravo zategniti desni, što će ih učiniti zdravijim i jačim, i boljim u zaštiti vaših zuba.

Vaš jezik: Kada ispirate vaša usta sa biljnom formulom „Usta“, ona prodire u pukotine vašeg jezika i ubija milione bakterija koje uzrokuju loš zadah.

Vaši krajnici: Biljna formula „Usta“ je moćno sredstvo za dezinfekciju cele usne duplje, uključujući i dezinfekciju krajnika. Svakodnevno ispiranje sa ovom formulom će uništiti štetne bakterije, gljivice i viruse.

ZAŠTO TREBATE DA JE NAPRAVITE

Održavajući vaša usta čistim i zdravim takođe održavate i zdravlje celokupnog organizma! To nije povezano sa održavanjem dobrog izgleda vaših zuba. Višak bakterija i plaka u ustima su povezani sa povećanim rizikom od srčanih i moždanih udara, kao i plućnih infekcija i upala pluća. Koristite biljnu formulu „Usta“ 30 dana za redom (5 bočica), i primetićete veliki napredak u zdravlju vaših usta!

NAČIN UPOTREBE

Za najbolje rezultate koristite biljnu formulu „Usta“ posle pranja zuba, čišćenja koncem i korišćenja strugača jezika. Promućkajte sadržaj bočice 10 puta pre upotrebe. Potom ukapajte ili jednostavno sipajte (ukoliko uklonite kapalicu) biljnu formulu u omanju šolju ili čašu. Dodajte dve supene kašike u šolju (oko 14-15ml). Nagnite šolju sa formulom u usta, potom cedite i usisavajte tečnost energično između vaših zuba (sa obe strane), nakon toga grgoljite, i potom sve to ponovite. Nakon toga ispljunite formulu. Ne gutajte. (Ovo je čist biljni proizvod koji vam neće naškoditi ukoliko ga progutate, za razliku od drugih tečnosti za ispiranje usta, ali kada se proguta ova doza može da prouzrokuje blago uznemiravanje želuca, pa je preporučljivo da se ispljune). Sadržaj jedne bočice je dovoljan za 7 jednokratnih dnevnih doza ispiranja.


NAPOMENA I DODATNI SAVETI

Zapamtite da se reč „delovi” odnosi na težinu, a ne zapreminu. I zapamtite i čak da vam neki sastojci nedostaju, još uvek se može napraviti ta formula koja će i dalje biti delotvorna. Uvek koristite ono što imate.

SVE O BILjNIM TINKTURAMA – dr Ričard Šulc (video)

Dodatne informacije

Sastojci:

Zapremina:

Priprema:

Proizvodnja:

Čuvanje:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „USTA“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.