• 756
  • 0

Takođe je veoma važno napomenuti da su zarazne bolesti često sprečene od širenja uz pomoć normalnog, funkcionalnog imunog sistema koji nije mnogo opterećen se štetnim hemikalijama koje se „konzumiraju.“ Osim toga, većina ljudi se ne rađa sa autizmom, rakom, iritabilnim crevima, poremećajem centralnog nervnog sistema (CNS) ili neispravnom funkcijom organa. Ipak, mnogi doktori zvanične medicine svrstavaju ove zdravstvene probleme kao „genetski“ (nasledne), iako oni nisu nasledni. Postoji razlika.

Dokazano je iznova i iznova da je većinu današnjih bolesti i poremećaja ne samo moguće sprečiti, već i izlečiti sa zdravom ishranom i detoksikacijom organizma.

Agresija toksina u savremenoj hrani je nemilosrdna. To uključuje veoma opasne hemijske pesticide, insekticide, herbicide, fungicide, pa čak i otrovna đubriva koja se koriste kod uzgoja hrane. Čak i većina hrana za bebe i mlečne formule koje se prodaju u Srbiji su otrovne. Ne zaboravite, ništa ne ubija dobre crevne bakterije i prirodni imunitet organizma brže nego konzumiranje pesticida i herbicida hemijskog porekla, uključujući i glifosat.

Zatim, tu je voda. Više od 80% svih opštinskih slavina u Srbiji su zaraženi sa natrijum fluoridom, štetnog hemijskog nus-proizvoda koji se reklamira kao „dobar za zube „- podmukla laž koja se propagia još od drugog svetskog rata.

Na kraju, tu je najpopularniji recept svih vremena, koji doktori medicine često preporučuju a to su antibiotici. Ne samo da su antibiotici ubice dobrih bakterija i imuniteta uopšte. Pored toga, kao što verovatno ne znate, postoje antibiotici i u mnogim vakcinama. Ti antibiotici sprečavaju razvoj bakterija tokom skladištenja vakcina.

Dakle, prva i poslednja linija odbrane od sveg ovog haosa je da se zaustavi konzumiranje hemikalija. Ovo zahteva strog režim korišćenja organske (ili čisto uzgojene) hrane, filtriranu vodu (ili prirodna izvorska voda), i čista, prirodna medicina.

7 bolesti prouzrokovanih toksinima

Zapamtite, većinu bolesti, poremećaja i sindroma u svetu su prouzrokovani GMO hranom, antibioticima, toksinima i vakcinama.

# 1. Aspergerov sindrom:
biomarkerI abnormalne imune funkcije su povezani sa oštećenim ponašanjem – suštinske karakteristike Aspergerovog sindroma, poremećaj se smatra  „visoko funkcionalnim“ krajem autističnog spektra, ali ipak oboleli pokazuju ograničen spektar interesovanja i obično imaju repetativan oblik ponašanja. Vakcina protv gripa je glavni uzročnik Aspergerovog sindroma zbog visokog sadržaja žive (50.000 delova po milionu).

# 2. Sindrom iritabilnih creva: proizilazi uglavnom od uništenja dobrih crevnih bakterija i uništenje enzima pesticidima i vakcinama.

# 3. Poremećaj autističnog spektra:
Naučna istraživanja na miševima upućuju na sinaptičkoj disfunkciji kao uzroku poremećaja autističnog spektra, posebno na sinaptičkim putevima povezanim sa ćelijskom adhezijom. Postoje jaki dokazi da ovaj poremećaj nastaje rano u razvoju, ali nakon rođenja. Mnogi roditelji su se upoznali sa simptomima autizma neposredno nakon rutinske vakcinacije sa kombinacijom raznih vakcina sa vakcinom za grip.

# 4. Rak: jedva bilo koji oblik raka je zarazni ili nasledni. Većina oblika raka nastaju nakon rođenja i negove ćelije e razmnožavaju ukoliko su snabdevene hemikalijama. Prestanite da konzumirate hemikalije i ćelije raka će biti uništene.

# 5. Auto-imuni poremećaj: vakcine se ubrizgavaju u mišićno tkivo, stvarajući neprirodne, hiper-imune reakcije kod beba koji navodi imuni sistem da napada samu svoj organizam.

# 6. Anksioznost, depresija, i poremećaji centralnog nervnog sistema:
kontinuirano korišćenje hemikalija može da doprinese ili da pogoršati ta stanja.

# 7. Alchajmerova bolest, šlog i demencija:
tri glavna uzroka demencije i šloga su koagulacija zasićene masti u krvi, aluminijum u krvi, kao i nedostatak kiseonika u mozgu. Aluminijum se obično nalazi u antacidima i vakcinama.

Prekinite korišćenje hemikalija i posmatrajte kako vaši zdravstveni problemi nestaju. Ne zaboravite, naj opasniji poremećaji i sindromi su svi prouzrokovani GMO namirnicama, antibioticima i mnoštvom toksičnih vakcina, uključujući i vakcinu protiv gripa. Budite pametni. Jedite čistu i zdravu prirodnu  biljnu hranu i lečite se prirodim metodata lečenja. Nagrade su beskrajne!
 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *