• 432
  • 0

Sirova hrana je zaista veliki blagoslov po naše zdravlje i to više nije tajna. Ali osim što doprinosi sjajnom zdravlju, zaista, velike su mogućnosti i u terapiji svih teških hroničnih bolesti u procesu ponovnog ozdravljenja. Upoznajmo i sami ovu jednostavnu ali veličanstvenu istinu, a onda spoznaju prenesimo i drugima. A to zaista prenosimo najbolje kada i sami odišemo sjajnim zdravljem i velikom životnom energijom.

Kako možemo započeti sa sirovom ishranom i šta nam je potrebno od uređaja za pripremu sirove hrane?

Zahvaljujući uređajima za pripremu sirove hrane koji su nam na raspolaganju, možemo sve više spremati razne specijalitete i pritom sačuvati sve neophodne hranjive sastojke koje namirnice u svom prirodnom obliku imaju. Sokovnik za hladno ceđenje koji ujedno radi i pripremu sirove hrane, snažni blender sa kojim radimo toliko varijacija u pripremi i obradi sirove hrane, sokova, smoothia i svakako dehidrator za sušenje hrane sa regulacijom temperature.


Svi mi možemo nakon jednog vremena učenja pravitit takve specijalitete da ne samo ukusom budu izvanredni, nego i izgledom.

Zaista, sve što poželimo, kao sirove krekere, lasanje, špagete, pice, štrudle, hleb, torte, kolače, sladolede, razne umake, majoneze, salate, testeninu, toliko toga možemo napraviti da izgledom i ukusom bude očaravajuće. Kreativnost u spremanju sirove hrane nema granica.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *