• 408
  • 0

Poslednjih godina postignuti su veliki uspesi u lečenju bolesti uz pomoć biološki zdrave nekuvane hrane kao na primer u slučajevima raka, bolesti srca, artritisa, žučnog kamena, multiple skleroze i većine drugih bolesti. Pomenuta hrana ujedno predstavlja i preventivu za zdrave kao i nadu za bolesne od kojih su lekari digli ruke.

 

Iskustvo dr Nolfi

 

Ova lekarka bolovala je od raka dojke koji je u jednom trenutku već imao veličinu kokošijeg jajeta. Pošto joj je kao lekaru bilo potpuno jasno da su zračenja i operacije samo dopunski metod lečenja opredelila se za presnu hranu nameravajući da se izleči. Evo njenog izveštaja:

“ Da bih dokazala mogućnost delovanja 100 – postotne presne hrane morala sam da uložim sopstveni život. U toku prva dva meseca čvor na grudima se nije smanjivao. Osta je nepromenjen ali tada je krenulo poboljšanje. Čvor je postajao manji, snaga se vraćala, vrlo uočljivo sam se oporavljala i dobro se osećala, kao nikad tokom prethodnih mnogo godina.“

Posle svog potpunog ozdravljenja izlečena bolesnica se vratila svojoj ranijoj vegeterijanskoj ishrani uz 40odsto kuvane hrane. Na njeno zaprepašćenje rak je počeo ponovo da napreduje. Gospođa Nolfi je od tada ponovo počela strogo da se drži presne hrane pa je rak isčezao drugi put. Zahvaljujući tom svom iskustvu, došla je do ubeđenja da presna hrana može da leči i druge bolesti.

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *