• 710
  • 0

„Velika laž“ o bezbednosti vakcina se raspada iz dana u dan, naravno, industrija vakcina pribegava očajničkim taktikama kao što je pokušaj da izjavi apsolutnu kontrolu vlade nad vašim telom preko medicinske policijske države koja vas tera da prihvatite medicinske intervencije.

To će, naravno, početi sa prinudnom vakcinacijom protiv volje ljudi, a zatim će brzo eskalirati u drugim stvarima koje služe interesima medicinske policijske države, kao što je prisilno uzimanja organa iz tela svih državljana. (Da bi se to postiglo, oni će se servrati emotivno nabijene kampanje plačuće dece kojima je potreban bubreg, a zatim će demonizovati ljude koji se ne slažu sa prisilnom donacijom kao „sebične“ i užasne ljude.)

Uprkos patetičnim propagandnim pokušajima, realnost štete vakcina govori drugačiju priču od priče koja se lažno prikazuje na plaćenim medijima. Kao što fotografije ispod jasno pokazuju, vakcine ponovo i ponovo izazvaju zastrašujuće medicinsko sakaćenje dece.

Imajte to na umu kada sledeći put vidite patetične lažove kao što su političari i medicinski zvaničnici kako govore o “bezbendosti vakcina (obično sa zlim kezom na licu).


UPOZORENJE:
Ove fotografije su veoma potresne. Ova deca su žrtve oštećenja vakcinama i ona užasno mnogo pate. Ovo su posledice laži o vakcinama koji se organizovano promovišu u vodećim medijima i koje promovišu medicinski zvaničnici.


Zastrašujuće fotografije oštećenja vakcinama : Medicinska sakaćenje preko imunizacije

Mnoge od ovih slika su obezbeđene sa sajta samog CDC-a i ECDC-a (centar za sprečavanje bolesti i evropski centar za sprečavanje bolesti).

Tako , kada CDC i ECDC kažu da se vakcine „bezbedne i efikasne“, oni svesno lažu! Dokaz njihove velike laži je objavljen upravo na njihovom sajtu .

Dvogodišnji dečak razoren od strane vakcine protiv malih boginja . Kako prenosi Rojters:

Dvogodišnji dečak koji je razvio ozbiljnu reakciju na vakcinu protiv boginja se oporavio ali su detektivi pronašli infektivni virus svuda po kući u kojoj dete živi, Centar za kontrolu i prevenciju bolesti prijavio je u prošli četvrtak .

vakcine_1_avgust-2016.jpg

Ozbiljna neželjena reakcija na vakcinu protiv hepatitisa:

hepatitis_vakcina_avgust-2016.jpg

Zastrašujuća reakcija na BCG vakcinu:

bcg_vakcina_avgust-2016.jpg

Ozbiljna kožna reakcija nakon vakcinacije:

ekcem_vakcine_1_avgust-2016.jpg    ekcem_vakcine_avgust-2016.jpg 

Facijalne kontorzije i distorzije nakon vakcinacije DTP vakcinom:

dtp_vakcina_avgust-2016.jpg

Još jedna nedužna žrtva vakcine:

zrtva_vakcine_avgust-2016.jpg

Neurološki oštećena nakon DTP vakcine:

ostecenje_vakcinom_avgust-2016.jpg

Vakcina protiv malih boginja koje je skoro uništila ruku ovoj osobi:

male_boginje_vakcina_avgust-2016.jpg

Ozbiljna kožna reakcija nakon vakcinacije:

reakcija_vakcina_99_avgust-2016.jpg

Ekstremno oštećenje tkiva prouzrokovano vakcinom:

ostecenje_vakcinom_1_avgust-2016.jpg

HPV vakcina je od ove normalne, zdrave devojke napravila psihički oštećenu žrtvu vakcinacije:

HPV_vakcina_avgust-2016.jpg

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *