• 644
  • 0

Ono što vidimo kod dece sa deformisanim mozgovima više liči istoriji talidomida, „leka“ koji se na recept davao trudnicama i koji izaziva da se deca rađaju sa nedostatkom udova. Ali zvaničnici sve ovo povezuju sa  zika virusom kako bi opravdali hemijsku fumigaciju, više vakcina i još više genetski modifikovanih komaraca.

Izjava lekara sa Crvenog univerziteta za životnu sredinu i zdravlje (Red Universitaria de Ambiente y Salud):

Dramatičan rast od urođenih anomalija, naročito
mikrocefalije kod novorođenčadi, je otkriven i brzo povezan sa virusom zika od brazilskog Ministarstva zdravlja. Međutim, oni ne priznaju da u oblasti u kojoj žive najviše bolesnih lica, proizvodnju malformacija kod komaraca izaziva hemijski larvicid koji je primenjivan tokom18 meseci, i da se otrov piriproksifen, primenjuje od strane države u vodi za piće koju koristi ugroženo stanovništvo.

Izgleda kao da svetske zdravstvene vlasti koriste zika virus komarce kao lažnu priču kako bi prikrili štetu nastalu toksičnim hemikalijama koje proizvode moćne globalističke korporacije.

Larvicid prskan u Brazilu, na primer, naziva se piriproksifen, on je proizveden od Sumitomo Kemikal, korporacije koja je „strateški partner“ kompanije Monsanto. Izveštaj argentinskih lekara navodi Sumitomo kao „filijalu“ Monsanta. Kako prenosi “GM-watch” „Piriproksifen je inhibitor rasta larve komaraca, koji menja proces razvoja iz larve u lutku u odraslu jedinku, tako stvarajući malformacije u razvoju komaraca, koje ih ubijaju ili ih onesposobljavaju„.

Hmmm … inhibitor rasta razvoja organizama? Da li to znači da je ista ta hemikalija mogla da deluje i na ljudsku decu prilikom razvijanja lobanje i neurološkog sistema?

Iz izveštaja:

Malformacije otkrivene kod hiljada dece od trudnica koje žive u oblastima u kojima su Brazilske vlasti dodale piriproksifen u vodu za piće nije slučajnost, iako Ministarstvo zdravlja direktno optužuje zika virus za ovu štetu, dok pokušava da ignoriše svoju odgovornost i isključuje hipotezu direktne i kumulativne hemijske štete koja je prouzrokovana višegodišnjim trovanjem stanovništva, stvarajući tako endokrine i imunološke poremećaje kod stanovništva. Lekari iz Brazilskog Udruženja za kolektivno zdravlje (ABRASCO) zahtevaju da se hitno obave epidemiološke studije uzimajući u obzir ove uzročno-posledične veze, posebno kada među 3.893 slučajeva malformacija potvrđenih do 20. januara 2016. godine, 49 dece je umrlo, a samo pet njih su potvrđeno bili zaraženi zika virusom.

Zika virus ne prouzrokuje mikrocefaliju!

Kao što su Argentinski lekari izjavili u svom izveštaju, zika virus nikada nije izazivao deformacije mozga kod dece:

Prethodni zika epidemije nisu izazvale oštećenja ploda kod novorođenčadi, uprkos inficiranju 75% stanovništva u tim zemljama. Isto tako, u drugim zemljama kao što su Kolumbija ne postoje zapisi o mikrocefaliji; Međutim, ima dosta ZIKA slučajeva.

Razlog ,zbog koga se ove deformacije pripisuju zika virusu, je da bi moćne hemijske kompanije mogle prodavati još više toksičnih hemikalija koje truju narod i okolinu! Iz izveštaja lekara:

Brazilski lekari (Abrasco) tvrde da strategija hemijske kontrole zagađuje životnu sredinu, kao i ljude, da se ne smanjuje količina komaraca, i da je ova strategija je, u stvari, komercijalni manevar industrije hemijskih otrova, duboko integrisan u latinoameričkom ministarstvu zdravlja.

To je začarani krug, naravno: Vlada prska hemikalije koje izazivaju deformacije mozga kod dece, ali da bi se izbeglo krivljenje hemikalije, oni krive komarce, zbog čega se zahteva još više prskanja toksičnim hemikalijama, što će izazvati još više deformacije koje će zahtevati još više hemikalija.

Ako vam sve ovo zvuči poznato, to je zato što je su ovo igre koje već odavno igra industrija vakcina: Mnoge vakcine su zapravo i izazvale epidemiju (zbog čega su deca koja su pogođena malim boginjama i zauškama skoro uvek bila ranije vakcinisana protiv malih boginja i zauški), čime podižu javnu potražnju za još više vakcina koje izazivaju još više pojavljivanje bolesti, ad infinitum.

To je savršen poslovni model: Kada vaš proizvod izaziva epidemiju defekata bolesti ili rođenja, samo nešto drugo okrivite i onda potplatite  vlasti da traže još više vašeg proizvoda!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *