• 483
  • 0

No, u Keniji se dogodilo nešto neočekivano što je sve prisutne ostavilo bez teksta. Tri geparda su okružila malu antilopu i nisu bili zainteresirani da je pojedu. Umesto toga, oni su hteli da se druže!


Ovakava pojava zapravo nije nimalo čudna, čudna je i nemoguća samo za evolucioniste koji tvrde da su ovaj svet kao i biljke i životinje (živi organiznmi) nastali slučajno evolutivnm procesima, i da u prirodi između životinja vlada surov odnos. Dakle odnos preživnjavanja, i da životinje funkcionišu po sistemu jači opstaje. I zato im je veoma teško da objasne ovakve kadrove koji se svakodnevno događaju širom planete.
 

Za razliku od drugih velikih mačaka, gepardi love danju. Nakon lova, oni obično odmaraju kako bi vratili potrošenu energiju. S obzirom da ovi gepardi nisu predhono imali obrok pitanje se postavlja kako to da je ova antilopa ostala živa. Ako pitamo religiozne naučnike oni će nam odgovoriti da to nije ništa neobično, oni kažu da je sve životinje stvorio Tvorac, i da su nekad na planeti Zemlji vladali odnosi kao između ove antilope i geparda, dakle nije bilo smrti niti ubijanja. I da su ovakve pojave danas nakon što je čovek pokvario odnos između Tvorca i samog sebe jednostavno samo jedna mala senka Edenskog vrta.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *