• 989
  • 0

Pitanje:

Dragi dr Šulc,

Naša ćerka je imala melanom pre 5 godina. Ona nije išla na hemoterapije, jer je melanom uklonjen i mislim da su bile samo jedna ili dve limfne žlezde. Njen problem je sada da ona ne može povisiti gvožđe, (anemija uzrokovana nedostatkom gvožđa). Dakle, ona mora dobijati infuzije gvožđa svako malo. Kad bi bili na njenom mestu, što biste učinili?

Karolin C.
 

Odgovor:

Draga Karoline,
To je jednostavno. Morate je navesti da koristi neke netoksične i lako prilagodljive suplemente gvožđa i dva najbolja načina za to su ANEMO i sveže povrće i voćni sok. Ona treba uzimati Anemo dva puta dnevno, to je ono što joj  je činiti.

Ona takođe treba popiti 480 ml dnevno od sledećih kombinacija soka. Trebalo bi ga sveže cediti i to treba biti od organskih proizvoda:

-    360 ml soka od šargarepe
-    60 ml soka od cvekle
-    60 m soka od listova cvekle

 (Dovoljno je kupiti cveklu sa zelenim delovima (list,stabljika), ali nemojte ih baciti, jer često imaju 3 do 4 puta veći sadržaj gvožđa od samog korena cvekle.)

Još jedna odlična mešavina soka bi bila od crvenih ili ljubičastih bobica ili voća, kao grožđe, trešnje, borovnice, šipak, šljive; ona može piti sok od njih ili ih jesti svaki dan.

Ako ona uzima Anemo formulu kao što sam predložio, i pije moj sok od povrća koji izgrađuje krv, a takođe troši predloženo voće, njen manjak gvožđa u krvi će nestati u 2 do 3 dana, njena anemija će prestati, a ona neće trebati infuzije gvožđa.

Za dugoročnu izgradnju trajnog zdravlja i krvi bogate gvožđem, ona treba prestati konzumirati svu nezdravu hranu i početi sa zdravim programom ishrane. I početi sa dobrim programom vežbanja u isto vreme. Onda predlažem sve moje 5-dnevne programe za odvikavanje, ako ne i moj 30-dnevni detoks program. Idemo da postignemo da potpuno ozdravi. Gledajte, znamo da je sklona raku, pa moramo biti sigurni da se nikada neće vratiti.

 

Dr. Šulc

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *