• 621
  • 0

Kod teško izlečivih bolesti može biti prisutan i teško izlečiv bol. Ovde će biti opisano kako se taj bol može ukloniti, najčešće za 7-10.dana.

Prirodan način lečenja nije neki površan pokušaj terapije. On može ukloniti bol onde gde morfijum ne može. Saznajte kako.

Lobelija može pomoći ali je ona više protiv grčeva, ona opušta telo i drastično ublažava bol.

Kantarion je dobra biljka za bol u nervima, ali i za druge vrste bolova. Uzima se internim putem, ali se i nanosi spolja na obolelo mesto.

Naravno tu su i biljke koje sadrže salicilnu kiselinu za ublažavanje upale, poput vrbe, medunike i čak zimzelena.

Jedina stvar koja deluje kod ekstremno jakog bola jeste led. Led vam pomaže da izdržite. Gde nedostaje tkiva i gde postoje rupe na telu, tu je jedino led koji može praktično da zamrzne taj deo tela.

Zato je najbolje da se izbegavaju bolovi i da se koristi led i obloge sa ledom da bi se zamrznuo oboleli deo tela, ohladio i umirio, kako bi bol nestao.

Promenom ishrane, pročišćavanjem i detoksikacijom, čišćenjem jetre i obnovom funkcije creva, potreba pacijenta za morfijumom se drastično smanjuje i u roku od 7 dana je moguće odvići se od njega.

Samo pročišćavanjem i detoksikacijom tela, ako i stimulisanjem izlučivanja, bol se na indirektan način otklanja.

Veliki broj pacijenata koji počnu da primenjuju prirodne metode lečenja i da se pridržavaju celokupnog programa i ne mora da uzima lekove protiv bolova.

Menstrualni bolovi

Čim dodje do velikih bolova, samo stavite flašu sa vrelom vodom na predeo između pupka i preponske kosti. Samo je stavite. Neverovatno je do kakvog će olakšanja doći. Često u trenutku zaustavi grčeve u materici zbog svoje toplote. I time se krv izvlači odatle ka površini kože.

Isto se radi i kod grčeva u crevima.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *