• 518
  • 0

Na našim prostorima, roditelji često odmah vode dete kod lekara, a nekad čak i u hitnu službu, onog trenutka kada se pojave prvi simptomi neke bolesti. Ovo je naravno prirodan mehanizam koji nas nagoni da zaštitimo svoje najmilije od toga da se desi nešto strašno. Ali, na žalost, često će deci biti preporučeni lekovi čiji efekti nisu dobri za zdravlje i koji mogu ostaviti posledice koje roditelji sigurno NE ŽELE – produženo vreme trajanja bolesti i pogoršano zdravlje deteta.

Ako mislite da će farmako mafija da zaštiti vas i vaše dete od toksičnih namirnica i „lekova“ koji izazivaju bolesti grdno se varate. Poboljšajte ishranu, koristite zdravu vodu i izbacite lekove iz upotrebe, i odmah ćete osetiti poboljšanje kada je u pitanju i vaše zdravlje i zdravlje vašeg deteta. Mnoge bolesti sa kojima se danas susrećemo ne samo da ih možemo sprečiti, već kad se jave možemo ih i izlečiti.

Kombinacija izvorske vode, organske hrane, svežeg vazduha i prirodnih lekova, može promeniti vaše zdravlje i zdravlje vašeg deteta na bolje.

 

10 uobičajenih stvari koje štete zdravlju vašeg deteta


1. Konzumiranje previše koncentrisanih soli, uključujući MSG (mono-natrijum-glutaminat), nitrati, proteini soje.
 
2. Konzumiranje rafinisahih šećera svih oblika i procesuirane hrane koja sadrži hemijske pesticide.
 
3. Konzumiranje hrane, pića i slatkiša koji su obojeni prehrambenim bojama.
 
4. Konzumiranje sintetičkih, hemijskih zaslađivača, koji su često genetski modifikovani i proizvedeni u laboratorijama.
 
5. Konzumiranje glutena koji zakrčuje digestivni trakt i koji sadrži razne herbicide, pesticide, aditive i hemijske prezervative.
 
6. Konzumiranje gaziranih napitaka, energetskih pića i ostalih pića koje sadrže fosfornu kiselinu, šećer, veštačke zaslađivače i velike doze kofeina.
 
7. Konzumiranje fluorisane vode sa česme (smanjuje IQ i izaziva ADHD).
 
8. Primanje nepotrebnih, eksperimentalnih vakcina (uključuje većinu vakcina) i vakcina protiv gripa.
 
9. Korišćnje SSRI (Selektivni inhibitor preuzimanja serotonina) lekova koji se uglavnom koriste na zapadu za tretiranje ADHD/ADD (hiperaktivnost i poremećaj pažnje).
 
10. Konzumiranje školskih doručaka koji su često izuzetno mnogo rafinisani, bez nutritivnog kvaliteta.
 
Izbacite ove namirnice iz ishrane vašeg deteta, dajte mu čistu vodu i prestanite sa upotrebom lekova i sintetičkih suplemenata, i zdravlje vašeg deteta će se odmah poboljšati.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *