• 540
  • 0

Usled stanja jednog od svojih pacijenata, doktor Kristofer je razvio i preparat „Prospalat“ koji rastapa kamenje u bubrezima, ubija infekciju bubrega i čisti naslage u žlezdi prostate. Otkrio je da je ova formula takođe delotvorna u slučajevima gonoreje. Formula sadrži kajensku papriku, uva, peršun, koren kanadskog ljutića, crvenu konopljušu, bobice kleke, koren belog sleza, koren đumbira i sibirski žen šen, koji se uzima sa čajem od peršuna.

 

FORMULA KLEKA-PERŠUN

 
Da bi pomogao pacijentima koji pate od nemogućnosti da se uzdrže od mokrenja, mokrenja u krevet, kamenja u bubrezima i infekcija bešike i mokraćnih kanala, doktor Kristofer je izumeo formulu „Juni-pars“ (skraćenice od reči „kleka“ i „peršun“ na engleskom) za lečenje bubrega i bešike. Ta formula je na bazi dva najdelotvornija i najbrže delujuća diuretika (sredstva koja pojačavaju protok mokraće) bobica kleke i peršuna. Kleka deluje na probleme sa mokrenjem, a peršun je biljka koja je poznata po tome što obnavlja tkivo mokraćnih kanala.
Tako je u jednom slučaju jedna žena iz Čikaga imala vodeni otok (edem) i ležala je umirući od nagomilane vode u tkivu. Nakon samo četiri dana tretmana iscelila se čajem od peršuna i toplim kupkama od peršuna. Tim biljkama Rej je dodao koren đumbira kako bi pomogao da obe deluju još bolje; listove uve koji rastvaraju kamenje u bubrezima i druga neorganska okoštavanja; beli slez – koren koji umiruje bolove i služi kao sredstvo koje olakšava tok urina; snežnu loptu koja smiruje grčeve; koren kanadskog ljutića koji ubija infekciju i zaceljuje tkiva.

Brojni pacijenti koji su patili od nemogućnosti da zaustave mokrenje, ili su imali hroničnih problema sa mokraćnim kanalima, uspeli su da prebrode sva ta stanja pomoću ove formule. I pored svog lekarskog uspeha koji se ogledao u tome što je proizveo sve pomenute formule, kao i radosti njegove porodice što je u blizini svojih rođaka u Juti, Rej je postajao sve više frustriran zato što nije mogao da dobije licencu za lekarsku praksu u Juti. Jedan od gradskih naturopata mu je predložio da ode po licencu u državu Vajoming, pa da se onda vrati u Jutu. Doktor Kristofer je odlučlio da posluša taj savet. Na putu za Vajoming cela porodica Kristofer je zapravo shvatila u kakvoj se teškoj situaciji nalazi. Nestalo im je benzina u automobilu na 30 kilometara od Evanstona. Nemajući novca da dokupi benzin, Rej je otišao do najbliže farme gde mu je farmer dao benzin iz svog traktora. Sa pozajmljenim benzinom je porodica Kristofer stigla u Evanston.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *