• 751
  • 0

FORMULA ZA DISAJNE ORGANE

 
Doktor Kristofer je razvio i formulu za sve tegobe disajnih organa. To je prirodni ekstrakt efedrina u biljnoj bazi mišjakine, korena belog sleza, listova divizme, listova gaveza i lobelije. Ova formula ima dejstvo da izbaci gusti sluzavi sekret i da obnovi pluća. Takođe ublažava upale i bolove i isceljuje krvarenje u plućima. Ovaj preparat se upotrebljava uz ishranu koja ne izaziva lučenje sluzi, destilovanu vodu, masažu sa eteričnim uljem i spoljnu upotrebu formule za kosti, meso i hrskavicu.
 

FORMULA NA BAZI BILJKE VIDAC

 
Formula na bazi biljke vidac hrani ćelijske strukture oko očiju. Doktor Kristofer se njome koristio u mnogim slučajevima pacijenata kojima je bila potrebna pomoć da obnove vid. Ta trava se kuvala kao čaj kojim se ispiraju oči i koji su pacijenti pili. Imao je dejstvo da olakša pritisak glaukoma, da ukloni tkivo ožiljka na rožnjači, koji su ostajali usled infekcija i da uklanja kataraktu. Jedan stariji čovek iz Teksasa, koji je patio od glaukoma i katarakte, potpuno je izlečen tom formulom. Jedna žena iz Mičigena je nakon desetodnevne primene formule uklonila kataraktu sa oba oka. Druga žena iz Kentakija, koja je izgubila 80% vida usled krvarenja ispod mrežnjače uspela je da potpuno obnovi svoj vid. Jedna žena u Kaliforniji je imala početne faze katarakte, kada joj je vid potpuno pomućen. Više nije ništa videla, a oči su joj bile toliko suve da je svakog jutra prstima morala da podiže kapke. Biljna formula na bazi vidca je iscelila njene oči i rastvorila kataraktu. 
 
Najdramatičniji slučaj bio je kod jedne žene sa višegodišnjim slepilom. Formula joj je obnovila vid. Takođe, jedan mladić, koji je izgubio vid usled povrede oka, ponovo je mogao da vidi. Dotle nije mogao da vidi na to oko deset godina. Dvoje mlađih ljudi, koji su bili slepi od rođenja, progledali su pomoću te formule.
 
Jedna beba u Misuriju je rođena sa kolobomom oka (nedostatak očnog tkiva). Jedno oko joj je bilo manje od drugog. Trojica vodećih specijalista su proglasili trajno slepilo. Majka je počela da strpljivo primenjuje kapljice te formule koju je kapala u bebine oči. Za tri meseca se navodno oslepelo dete hvatalo za predmete. Kada je imao tri godine, dečak je slobodno trčao. Vid mu je bio savršen. 
 
Jedan bračni par je dobio bebu bez očnog živca. Doktor Kristofer je bio svestan da je skoro nemoguće obnoviti vid kod takve dece. Ali je takođe bio svestan da formula ne može da naškodi takvom detetu, pa je preporučio roditeljima da dete pije tu formulu i da mu se kaplje u oči. Istovremeno je preporučio i tinkturu koju je zvao „B i B“ da je dete pije i da mu je kaplju u uši. Šest meseci kasnije roditelji su odveli dete na neko predavanje. Dečak je jurio za loptama u prostoriji gde je držano predavanje. Savršeno je video.
 
Doktor Kristofer se često smejao kada bi se setio jednog svog iskustva u Evanstonu. Pozvali su ga sa jedne farme u državi Juti, koja je bila udaljena 65 km od Evanstona. Vlasnik ranča i cela porodica su bolovali od bolesti koju medicina nije mogla da dijagnostifikuje. Svi su bili toliko slabi da je sav posao oko farme i kuće prestao. Rej ih je upitao čime se hrane. 
Dobro se hranimo“ reče mu vlasnik ranča. „Upravo sam nabavio pola tone belog brašna, i imamo dovoljno konzervi da prezimimo“. 
Da li ste ikada razmišljali o celom zrnu?“ upita Rej. 
Nikada me nećete naterati da to progutam“ naruga mu se rančer. „Ne verujem u to, niti to ima logike“. 
Vi ste rančer, pa imate konje koji su dobijali nagrade i stoku. Hranite li ih šargarepom?
Kako da ne?“ osmeši se rančer. „Imam pola tone šargarepe za njih“.
Jedete li ikada šargarepu?
Ne, to je samo za konje. Znate, da ih održim u dobrom stanju“.
A žitarice?
Imam sirovo mleveno žito za stoku. Držim ga u šupi“.
Uzmite iz šupe tih pola tone žitarica, skuvajte na tihoj vatri dok ne omekšaju da mogu da se žvaću i dodajte malo meda ili sveže ceđenog voća i to jedite. A onih pola tona belog brašna dajte stoci“.
Šta?!“ uzviknu čovek ljutito.
To bi mi ubilo stoku!“ A onda se zacrveneo u licu kada je shvatio šta je rekao. „Upecali ste me“ priznao je. „Dobro, učiniću kako ste rekli“.

Za nekoliko nedelja cela porodica se oporavila u dobrom zdravlju i životnoj snazi.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *