• 1
  • 0

SIMPTOMI

 
Tumori, otoci ili izrasline na telu. Mogu biti veliki, i sadrže kao neku čvrstu ili polutečnu materiju.
 

UZROCI

 
Kada na telu izraste nešto što ne treba da bude tu, to je abnormalno, i te izrasline nazivamo tumorima. Mogu biti dobroćudni ili benigni, i zloćudni ili kancerogeni. Zloćudni tumori se šire po drugim delovma tela, dok se dobroćudni uglavnom ne šire.
 
Fibroidi su tumori koji se najčešće pojavljuju u materici. Za njihovo uklanjanje se primenjuje histeroktomija (odstranjivanje materice), što može katastrofalno uticati na hormonalni sistem kod žena. Ako je moguće, nemojte dozvoliti da vam urade histeroktomiju već pokušajte da se izlečite prirodnim putem.
 
Nezdrava ishrana i sredinski faktori su posebni uzroci tumora. Ako se oboje promene, može doći do ozdravljenja i čak nestanka ovih čudnih izraslina. Nikad nije kasno da se otklone, jer čak i oni benigni tumori mogu kasnije postati kancerogeni.
 

PRIRODNI LEKOVI 

 
– Telo koristi tumore kao kante u kojima smešta toksični otpad nakupljen svuda po telu, onda kada su prirodni sistemi za izbacivanje istih blokirani: pluća, creva, bubrezi, jetra i koža. Kada se ti organi začepe, ili kada oslabe toliko da ne mogu sve otpadne materije da izbace, onda telo počinje da stvara „kante“ (tumore) i u njih da stavlja otpadne materije.
 
– Lekari mogu seći, spaljivati, zračiti i hemijski tretirati te kante i njihov sadržaj, ali nedugo nakon njihovog otklanjanja telo će stvoriti nove!
 
– Rešenje je u promeni načina života. Potrebna je potpuna promena ishrane (kao i da se jede manje hrane), i oslobađanje prirodnih sistema za izbacivanje otpadnih materija iz tela. 
 
– Budite jedno kraće vreme na tečnoj hrani, da biste pročistili organizam. Nakon toga krenite sa zdravom ishranom voćem, povrćem, žitaricama u cekom zrnu, orašastim plodovima i mahunarkama, a izbacite iz ishrane rafinisane proizvode, prženu hranu i meso.
 
– Uzimajte vitamin C iz prirodnih izvora zbog rada creva.
 
– Na spoljne tumore stavljajte kašne obloge sa brestom ili žalfijom. Pijte čajeve od jedne ili više od sledećeg lekovitih biljaka: planinska breskva, mišjakinja, žalfija, brest, ili divlji jam.
 
– Odradite program čišćenja creva, jetre, bubrega i krvi kako biste omogućili organizmu da ravilno funkcioniše.
 
– Primenjujte posebne terapije namenjene sa određene vrste tumora (opisano u drugim člancima).

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *