• 1
  • 0

Kako raste, tumor dojke napada i uništava zdrava tkiva. Metastaze najčešće zahvataju pluća, jetru, kosti i mozak, a posebno su ugrožene endokrine žlezde – jajnici i nadbubrežna žlezda.

Ponekad se rak dojke razloži iznutra, a ponekad izađe spolja kroz grudi. Rak se hrani zdravim tkivom, tako da cela dojka postane tumorna. Tako da kada tumor otpadne ostane otprilike 10% dojke, veoma mali deo. 

Ali ono što je zanimljivo jeste da nakon izvesnog vremena, naravno uz ožiljna tkiva, nastane neko blaže udubljenje i na kraju se popuni mesom. Ovo je moguće jedino ako se radi ceo program lečenja.

Da bi se dojke regenerisale potrebno je da se vodi zdrav način života i da se nastavi sa brigom o dojkama. Drugim rečima iste lekovite biljke imaju jedno dejstvo nad njima kada je tumor prisutan a drugačije kada nije.

Lekovito bilje koje se nanosi izvlači tumor i odstranjuje ga iz tela. Ali ako nema tumora one ne čine  ništa. 

Nakon toga i dalje treba da se nastavi sa masažom i hidroterapijom, što naravno dovodi krv i čini da se tkivo obnavlja. Isti program koji uništava i odstanjuje tumor leči i obnavlja dojke.

Mnoge žene prekinu sa programom čim tumor otpadne što je velika greška. Aloja sem što pomaže kod zarastanja rana, potpomaže i regeneraciju kože.

Mesnati deo koji vam ostaje u sokovniku možete iskoristiti kao obloge na koži i na ranama, sok od šargarepe, pšenične trave, jabuke, sve je to hranljivo, prijaće koži, pročistiti je i detoksifikovati je.

Vinobojka i beli luk su biljke koje ostranjuju rak i koje pojedu svo nezdravo tkivo u vašem telu. Gavez je takođe izvanrendan tako da možete da koristite obloge sa gavezom, alojom i brestom.

Kada dodje do krvarenja i gnojenja najbolje je da se koristi ljuta aleva paprika jer ona zaustavlja krvarenje, ona se koristi i internim i spoljnim putem.

Kako da znate kada se tumor sprema da otpadne 

Slično je kao bebin zub koji se klima, i koji ne želite pre vremena da odstranite. Samo nastavite da primenjujete lekovito bilje, ono sve više odpada i vremenom, uz malu pomoć (ponekad je potrebno da se malo povuče i poteže) steknete dobar osećaj za pravo vreme.

Oni postanu toliko klimavi da ih možete samo otrgnuti. Obično kada se to desi dođe i do manje povrede na tom delu tela. Tada nastavite da primenjujete pročišćavajuće biljke  mada možete da počnete i sa biljkama koje umiruju kožu poput aloje. 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *