• 1
  • 0

– Tokom ovog programa lečenja, žene mogu da biraju između dve vrste prirodnih umetaka. Jedan predstavlja jednostavno ubacivanje belog luka, dok je drugi domaća biljna smesa.

Obično se jednu sedmicu koristi beli luk, a onda te biljne umetke sledeće sedmice. Ili mogu 6 dana da koriste beli luk, onda jedan dan da pauziraju, pa sledećih 6 dana biljne umetke. Takođe, može na primer, da se u ponedeljak koristi beli luk, u utorak biljni umeci, pa u sredu opet beli luk, i tako redom. Mogu same da biraju kako im odgovara. Ali, minimum je da se koristi 6 češnjeva belog luka i 6 biljnih umetaka…

KRENIMO OD BELOG LUKA. Radi se u tri faze. U prvoj fazi (prve noći) jednostavno ubacite beli luk. Sledeće noći ga ubacite izgnječenog. A od treće noći pa nadalje, beli luk iseckate na kriškice. Svaka sledeća faza je intenzivnija od prethodne.

U PRVOJ FAZI uzmete jedan poveći češanj belog luka, oljuštite ga i ubacite uveče u vaginu, a izvučete sutradan ujutru. Da biste ga izvadili, dovoljno je samo da ustanete; on onda izađe, i vi ga izvučete. Koristite beli luk koji je bar veličine vašeg palca.

U DRUGOJ FAZI uzmete isto poveći češanj belog luka, oljuštite, pritisnete i izgnječite, kako bi se alicin iz luka hemijski aktivirao. Alicina nema u belom luku, osim ako ga vi ne stvorite. To jest, nema ga u luku na početku. Postoje samo suve vlaknaste ćelije i tečne kisele. Kada iseckate ili zgnječite beli luk, onda kiselina naprska vlakna, pa se kao rezultat te hemijske reakcije stvori alicin. Beli luk nema efekta sve dok ga ne iseckamo, izgnječimo ili dok ne počnemo da ga žvaćemo. Zato beli luk ne miriše mnogo sve dok ga ne „aktivirate”.

ALICIN nastaje iz trenutne hemijske reakcije kiselina koje se rasprsnu po vlaknima luka. Zato on nema miris odmah na početku. Ali zato kada ga iseckate, onda odjednom, postali ste hemičar u sopstvenoj kuhinji. Zato pritisnite beli luk, izgnječite ga i onda ubacite.

Nakon gnječenja i ubacivanja luka, 99% žena ne oseti ništa u vagini. Ubacite ga uveče i izbacite sutra ujutru. TREĆEG DANA izgnječite beli luk i isecite ga nožem sa bočnih strana. Tako se stvara još alicina. Poneke žene, kada ubace ovakav beli luk, tokom prvih 5 minuta osećaju blago golicanje, ali ništa strašno. To je sasvim uobičajeno i ne može da naškodi. Ako vam je teško to da trpite, onda izvadite taj luk i ubacite drugi koji ste manje seckali i manje gnječili. Stavite ga uveče i izvadite sutra ujutru.

Radite tako 6 dana, te u vaginalnom području neće ostati nijedna bakterija, nijedna gljivica, i nijedan virus. Smanjiće upalu, a kod onih sa rakom, uništiće tumore. Trećina američkih medicinskih istraživanja u vezi sa belim lukom rađena je da bi se proverio njegov efekat na rak – naravno, O OVOME SE NIGDE NE GOVORI. Beli luk se smatra zvaničnim lekom u mnogim državama sveta, gde je on stavljen na listu farmakopeje za lečenje skoro svega, od srčanih oboljenja do raka.

Pobrinite se da obolela osoba prati apsolutno celokupan program izlečenja, uz par dodatnih stvari, poput obloga sa ricinusovim uljem. Možete čak koristiti i mešavinu tog ulja sa drugim uljima. Na primer, 25% ricinusovog i 75% maslinovog ulja; time se takođe vrši ispiranje. Slobodno nanesite unutra, neće vam ništa naškoditi.

Takođe, potrebno je da se kontrolišu ženski hormoni. Postoje tri najbolje lekovite biljke, od kojih se pravi formula, koja se u ispitivanjima pokazala kao spasilac žena. Sadrži jednake količine svih biljaka. Prva je Divlji jam. Farmaceutska industrija od divljeg jama pravi progesteron. Međutim, to im je postalo previše skupo, pa ga sada prave od konjskog urina.

Druga je Konopljika, biljka sa evropskog kontinenta. Po celoj Evropi je koriste za lečenje svih ženskih problema, od PMS-a (premenstrualni sindrom) do menopauze. To su bobice sa drveta. Najčešće se upotrebljavaju u Evropi za smanjivanje i ne utralisanje fibroznih tumora u mokraćnim kanalima.

Treći sastojak je Anđelika. U Kini je zovu don-kvai ili tang-kvai. To je najprodavanija biljka na svetu. Latinski naziv glasi Angelica sinensis. Slične vrste anđelike rastu u Americi. Ove tri biljke zajedno sa valerijanom, lobelijom, hmeljem, uvom, klekom, kukuruznom svilom i sladićem, održavaju kontrolu endokrinog lučenja, poboljšavaju komunikaciju između endok. or. u mozgu i jajnika, usporavaju sta­renje žena na prirodan način, pomažu uklanja­nju osećaja vreline, dovode žensku hormonalnu u ravnotežu i podstiču normalan mesečni ciklus.

Sve žene koje su dolazile kod mene odvikavao sam od Premarin/Estrogen kreme i leka Provera/Progesterona, te im davao svoju formulu, od koje nisu imale nikakvih problema. Oko 90% žena može mesec dana da izdrži bez Premarin/Provera leka, da uzima ovu formulu, a da nema tegoba. Ostalih 10% žena ima tegoba; tada treba da se prilagodi doza formule.” – Dr Ričard Šulc.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *