• 1
  • 0

Kod osoba sa srčanim oboljenjima bitno je da se krene sa postom na sokovima i sirovoj hrani narednih 30.dana kako bi im se smanjio holesterol u krvi. Definitivno bi morali da ostanu na biljnoj hrani do kraja života.

Kada vam lekari zvanične medicine kažu da je potrebna transplatacija srca ili u gradnja bajpasa znajte da još uvek nije kasno za vas i da se izlečite prirodnim metodama.

Dokazano je da lucerka i beli luk, kao i mnoge druge biljke  pročišćuju arterije. Takođe je dokazano i da sama fizička aktivnost ima isti učinak.

Kašne obloge za zakrčene srčane arterije

Pacijent treba da primenjuje obloge sa ricinusovim uljem pravo na grudni koš. Najbolje je da se koristi takva vrsta obloge veličine volana koja se nanese posred grudi.

Postoji mesto koje predstavlja centar između dva najniža rebra. I postoji tu manji deo hrskavice. Oblogu možete naneti oko 2,5 cm ispod toga i zahvatiti predeo do iznad grudi, kao i sve oko grudne kosti.

Zatim možete primeniti posle i fomentacije sa alevom paprikom i đumbirom. Samo budite pažljivi jer su one prilično “ zapaljive „. Još jače od toga jeste primena tuša vrele vode na taj deo tela, posle čega sledi tuš hladne vode.

Fomentacije od ljute paprike i đumbira se spremaju na sledeći način:

U 2l vode se stavi nekoliko punih kašika aleve paprike i svežeg, iseckanog đumbira.

Ovim metodama dolazi do popuštanja angine.

Slačica je takođe odlična kao i aleva paprika i đumbir, protiv iritacija je, prodire u pore i povećava toplotu, dovodi krv i pokreće je, naročito ako imate srčane zastoje.

Treba je koristiti jedanput – dvaput dnevno.

Ljudi sa teškim srčanim problemima imaju užasno lošu cirkulaciju u donjim ekstremitetima, šake i stopala su hladni i verovatno imaju proširene vene po raznim delovima tela. Zbog slabog protoka krvi u ekstremitetima može biti prisutan i bol.

U ostale simptome spadaju:

– gangrena;
– otkazivanje pluća i bubrega;
– psihičke smetnje;
– buncanje.

Kada su arterije 80-90% začepljene nastaju otoci zbog slabog protoka krvi.

Post na sokovima je odličan za ljude sa zakrčenim arterijama. On otklanja sav pritisak koji postoji. Zadivljujuće je kako izgleda srčani bolesnik nakon dve sedmice posta na sokovima. Smanjen mu je krvni pritisak, smanjen nivo holesterola, krv mu je ređa i lakše se ispumpava i ima više energije.

Glog omogućava srcu da preživi sa manje krvi i kiseonika, tako da i ako imate srčano oboljenje, nećete imati srčani napad. (Kod nas u prodaji postoji tinktura za srce u kojoj ima gloga i sirup za srce. Sirup je za teža srčana oboljenja. Oba proizvoda su pripremljena po originalnom receptu Ričarda Šulca.) Glog neće delovati ako se nezdravo hranite.

 

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *