• 1
  • 0

Slepo crevo čini skup limfnih tkiva. Ono je stvoreno da bi materije koje izlučuje imuni sistem, odvodilo u crevo. Slepo crevo proverava da li su prisutne bakterije i gljivice, u cilju uništenja infekcije.

Odstranjivanje slepog creva je skoro isto kao kada biste odstranili povređenu šaku. Dakle, nema nikakvog smisla. Potrebno je očuvati slepo crevo. I ne samo to, već savremena istraživanja iz udžbenika Medicinske škole UCLA, potvrđuju da kada se odtrani slepo crevo, da onda ni ostali delovi imunog sistema ne funkcionišu kako treba.

Prestanite sa uzimanjem hrane i odmah primenite temeljni klistir!Kada neko ima upalu slepog creva, najpre treba odmah da prestane sa uzimanjem hrane, jer upala slepog creva izaziva zatvor i fekalne materije se guraju ka otvoru slepog creva. Dolazi do zapaljenja i bolova a ona i do infekcije i izlivanja gnoja, što je naravno veoma opasno.Dakle bez hrane, samo sokovi. Popijete veliku količinu, recimo 4 litara soka od jabuke dnevno ili dodajte i malo sokva od šljiva. Primenite one temeljne klistire o kojima smo ranije govorili. Tj ne treba raditi klistiranje debelog creva jer vam tu nije potreban pritisak. Samo uradite temeljni klistir kako biste se otarasili zatvora.barem uradite rektalni klistir. Ako prođe dobro onda uradite temeljni klistir. U suštini vi time sprečavate ulazak hrane, kao i izlazak one koja je već unutra.

Šta raditi ako je već došlo do probijanja?

Stvar je u tome da se upala slepog creva obično javlja nakon problema sa zatvorom, nakon prejedanja i tome slično. Čim prestanete da jedete i primenite temeljni klistir , pritisak nestaje. I naravno, ako uzimate da pijete ogromne količine sokova, onda ne morate da brinete ni za groznicu.


Ako osećate da imate infekcije, onda uzmajte ogromne količine belog luka i ehinacee
. To je u slučaju da je došlo do probijanja ili izlivanja malo gnoja. Ako imate groznicu znači da je došlo do perforacije. Zato treba uzimati dosta belog luka i ehinacee. Ehinacea se može uzimati u većim količinama, recimo oko 60 kapi na svakih sat vremena tokom sledećih par dana. Pola flašice dnevno.Šest češnjeva tokom jednog dana, a može i više. Primenjujte obloge sa ricinusovim uljem na slepo crevo 24 sata.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *