• 1
  • 0

Pitanje:

Dragi doktore Šulc, moj tata je prilično dobrog zdravlja i takođe, zahvaljuje vam se na Super hrani i tinkturama. Međutim, ima problema sa desnima i ponekad dobije infekciju desni. Zubar mu preporučuje da izvadi sve svoje zubi i da stavi implante, ali bi on baš želeo da zadrži svoje zube i ušteti 20.000 dolara. Mogu li išta da učinim za njega? Hvala unapred.

Odgovor:

Draga Doroti, Da! Izlečio sam na stotine pacijenata sa problemima sa zubima i oboljenjima desni, a moje lečenje je uvek uspevalo, tako da evo uputstva za ozdravljenje.

Uputstva:

U malu posudu stavi 1 supenu kašiku tinkture Creva 2. Zatim, ovom prahu dodaj 70 kapi tinkture Usta, 70 kapi Imuno  Ehinacea i jednu supenu kašiku tinkture Imuno Tonik.

Ne želimo da ovo bude vlažno, nego treba da bude suvo i da se mrvi, kao osušeno testo, te treba da izgleda kao da niste stavili dovoljno tečnosti na ovu količinu praha.

Zatim, uz pomoć viljuške, izmešajte ovaj prah dobro i, uz pomoć male kašike, jednostavno ubacite ovaj vlažni puder direktno u usta, svuda i oko mogućih oboljenja.

(Oprez: Zadržati dah, ne udisati dok ubacujete ovaj suvi prah u usta. Iz razloga što je veoma suv, ne bi trebalo da se udiše u pluća.)

Zatim, prstima namazati ovaj prah oko zubi i po desnima, te tako ostaviti. Kad se pljuvačka bude mešala s ovim prahom, bolje će natopiti mesta koja su obolela. Koristite u pozamašnim količinama da prekrijete oboljenje i područje oko njega.

Pljuvačka će prirodno da doda koliko god je potrebno vlažnosti kako bi ovaj suvi prah postao malo kremastiji, ali želimo da bude suvo kako bi izvlačilo otrove.

Neka ostane u ustima barem dva sata. Ja ga nanesem uveče, a zatim odem na spavanje i ostavim ga u ustima celu noć. Ne brinite, ostaće tu, a neće naneti štetu i ako ga malo progutate.

Verovatno ćete videti da je jedan tretman dovoljan za izlečenje infekcije, ali uvek predlažem da se ovo uradi dve noći zaredom, kako biste bili sigurni da će nestati.

Zašto i kako ovo uspeva?

Prilično je jednostavno. Formula Creva 2 je prvobitno napravljena da deluje kao sredstvo za izvlačenje, da izvlači i otklanja stari fekalni materijal, gnoj i otrove iz creva, ali može to da uradi i na bilo kojem drugom delu tela. Imao sam studenta koji je koristio ovu formulu za izvlačenje otrova iz ruke nakon ujeda zmije otrovnice, i uspevala je u tome! Ova formula je moćno sredstvo za izvlačenje. Dakle, kada se primeni na desni, izvlači infekciju direktno iz obolelog mesta. Takođe, smanjuje zapaljenje i apsorbuje toksični materijal, kao što to čini i unutar debelog creva.

Tonik za zube i desni – Usta, Imuno Ehinacea i Imuno #2, čine upravo ono što i mislite – uništavaju bakterije i infekcije nanošenjem na ta područja!

Dakle, s ovom kombinacijom, u ovakvom oblogu, obolela mesta nemaju šanse da ne ozdrave. Zapamtite, možete da ponavljate ovu rutinu nekoliko dana ukoliko je potrebno.

Dodatni lekovi

Oboljenje desni je infekcija unutar usta, tako da, počnite odmah da uzimate više belog luka. Žvaćite barem tri čena sirovog belog luka svaki dan jednu sedmicu. Ovo će da ubije bakterije.

Osim toga, počnite da uzimate 100 kapi tinkture Imuno Ehinacea pet puta na dan, dok ne popijete celu bočicu. Ovo će zaista da osnaži vaš imuni sistem. Svaku dozu zalijte preko obolelog mesta ili mesta gde se nalazilo oboljenje, što će ne samo otupeti bol, nego će i ubiti bakterije. A zatim, kada progutate, ovo će u istom trenutku početi da vam jača imuni sistem. Ako je potrebno, možete čak da natopite pamučnu krpicu tinkturom Imuno Ehinacea, a zatim da istrljate preko obolelog ili inficiranog područja.

Takođe, zapamtite da je upala desni obično znak propadanja zubi i bolesti desni, pa počnite da ispirete zube i desni vodom i tonikom za zube i desni – Usta, kako bi bili zdravi. Očistite, a zatim operite zube, a zatim uzmite vodu i 280 kapi tonika (tinkture) Usta razmućenih u vodi. Radite ovo svaki dan nekoliko sedmica kako biste izlečili zube i desni.

Izlečite očeva usta i spasite njegove zube!

Dr Šulc

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *