• 1
  • 0

Ova formula rastvara kamenje u bubrezima i celom urinarnom traktu. Godi zapaljenom tkivu i potpomaže glatkom i bez bolnom izlasku kamenja.

Sastojci formule su:
– 60 mg korena hortenzije
– 60 mg crvene konopljuše
– 30 mg korena belog sleza

Treba uzimati oko 150 mg ove mešavine, iseckane ili skroz isitnjene. Nemojte uzimati, ako je moguće, komercijalne verzije biljaka, već organski uzgajane ili div lje biljke. Uzmite dva litra sveže isceđenog soka od jabuke. Po polovinu biljne mešavine stavite u po jedan litar soka od jabuke. Neka odstoje preko noći, a ujutru kuvajte i neka se krčka 15 minuta. Nakon što se ohladi, iscedite jednu polovinu biljaka i popijte ceo jedan litar soka prvog dana. Pijte po 60 ml na svakih sat vremena. Prvog dana treba takođe da popijete i oko 1 litar čiste vode.

Druga polovina soka neka bude na tamnom i hladnom mestu. Promućkajte par puta tokom prvog dana. Sledećeg jutra iscedite biljke i popijte taj litar soka, po 30 ml na svakih sat vremena. Dnevno treba da kon zumirate oko pola litre. Tokom ta dva dana treba da popijete i oko 1 litar vode i isto toliko svežih sokova. Četvrtog dana je preporučljivo biti na postu na sokovima, konzumirajući duplo veću količinu i vode i sokova.

Tokom ovog perioda pijte samo vodu i sveže isceđene sokove, ali samo jedan dodatan litar prvog dana, i do dva dodatna litra drugog i trećeg dana. Obično je dovoljno jedanput, ali ovu metodu možete ponavljati sedmično, dok se ne rastvori svo kamenje. Znajte da će se jedan veliki kamen sporije rastvoriti nego 20 manjih. Kod težih slučajeva možda bude bilo potrebno ponavljati postupak 2-3 puta.

Takođe pored mešavine biljaka za topljenje kamena potrebno je konzumirati:

1. Tinkturu „Bubrezi-bešika“
2. Čaj „Bubrezi bešika“
3. Tonik za pročišćavanje bubrega i bešike.
paket_kamen_u_bubregu_septembar_2016.jpg

Način primene tonika: u blender se promeša:

• pola do 1 litar vode;
 • 2 ceđena limuna;
 • kafena kašičica ljute aleve paprike u prahu.
 

– 15 minuta nakon konzumiranja tonika piju se 2. šolje čaja „Bubrezi/bešika” i 1. čajna kašičica tinkture „Bubrezi/bešika”.

Način primene:

Konzumiranje čaja i tinkture za bubrege i bešiku u istim ovim količinama ponovlja se još 2 puta tokom dana, što je ukupno 3 puta na dan (doza se može povećavati zavisno od potrebe). Tinkturu promućkati pre upotrebe i može se piti sa vodom, sokom ili mlakim čajem.

Sledeće je ZABRANJENO: Nijedna druga vrsta tečnosti ne sme se piti, naročito ne alkoholna i gazirana pića (ni prirodna), crni čaj, kafa (bez kofeina ili obična), mlečni proizvodi i mineralni dodaci.

Da bi program primenili pravilno i sa sigurnošću da ste sve uradili korak po korak preporučujemo da program započnete i završite čitajući knjigu Dr Ričarda Šulca „5-dnevni program čišćenja bubrega“

Ishrana: Hrana ne treba da sadrži ništa životinjskog porekla (samo 100% biljna hrana je dozvoljena), a najbolje je da pacijent sva tri dana bude na postu sa sveže ceđenim sokovima. Ako se ne posti, onda je potrebna sirova ishrana; konzumira se samo voće, voćni sokovi, povrće i sokovi od povrća. Najbolji su sokovi od: pomorandže, limuna i/ili limete i vode, brusnice, lubenice i kombinacije povrća sa šargarepom, peršuna, belog luka i korena đumbira. Tokom trajanja programa mogu se dnevno piti 2-6 šolja spomenutog biljnog čaja za bubrege i bešiku (1 šolja = 250 ml).

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *