• 1
  • 0

Dragi doktore Šulc,

pre nešto malo više od godinu dana otkriven mi je kamen u žučnoj kesi. Pre samo dve sedmice uradila sam čišćenje jetre i žučne kese, i otišla sam kod doktora na godišnji zakazan ultrazvuk, koji je pokazao da mi je žučna kesa još uvek i dalje puna kamenja. Pratila sam program čišćenja tačno onako kako je bilo napisano. Šta možete sada da mi predložite, jer zaista ne želim da odstranim žučnu kesu.

Hvala!

Odgovor:

Draga Robin,

kad god pomislim na prirodno lečenje od bilo čega, od bilo koje bolesti, oboljenja ili na bilo kakav problem, ja uvek pomislim na to šta treba da prestanemo da radimo a šta treba da počnemo da radimo kako bismo se izlečili. Uvek kažem: „Možete se izlečiti zaista od bilo čega – samo prestanite da radite ono što ste radili i zbog čega ste se razboleli, onda počnite da radite ono što će vam stvoriti moćno zdravlje.“

U tvom slučaju, kao što je to slučaj i kod većine Amerikanaca, ono što ti začepljuje žučnu kesu i stvara kamenje jeste mast i uglavnom holesterol. Dakle, prvo što želim od tebe jeste da smanjiš konzumaciju masti, tako što ćeš krenuti sa programom ishrane sa malo masti, te u potpunosti izbaciti holesterol, što znači izbacićeš životinjsku mast. Holesterol se jedino nalazi u životinjama – mesu, masnim tečnostima, jajima, krvi (holesterola nema ni u jednom voću, mahunarkama, žitaricama, pasulju, orašastim plodovima, klicama, ni u čemu od ovoga), tako da želim da prestaneš da jedeš svu hranun životinjskog porekla, meso bilo koje vrste uključujući ribu, jaja, mlečne proizvode i bilo koje životinjske proizvode. Ako hrana dolazi od bilo čega što ima lice, nemoj to da jedeš. Ovo nazivamo vegansko-vegeterijanskim (biljnim) programom.

Kada prestaneš da uzimaš holesterol u bilo kojem obliku i kreneš sa programom ishrane sa malo masti, to će sigurno sprečiti nastanak novog kamenja u žučnoj kesi. Moguće je da si se, dok si bila na programu čišćenja, rešila starog kamenja u žuči, ali ti je nastajalo novo kamenje, tako da želim da budeš sigurna da ti se neće stvarati novo kamenje.

Kažeš da si pratila program čišćenja tačno kako je bilo napisano, tako da pretpostavljam da si radila “5-dnevni program čišćenja jetre”. Razlog zašto sam tako specifičan ovde nije moj ego, nego jednostavno zato što postoje mnogi proizvodi i programi za koje se tvrdi da su moji, ali nisu moji klinički programi i moji biljni lekovi. Neki od ovih ljudi zaista misle dobro, ali neki od njih su i neozbiljni, ali u svakom slučaju, budi sigurna da radiš moje programe koristeći moje biljne lekove, jer ćeš pomoću njih dobiti rezultate o kojima ovde govorim.

Sada, s pretpostavkom da si već radila, predlažem da ponoviš “5-dnevni program čišćenja jetre”, ovaj put dok si na 100% biljnom programu ishrane, naročito na programu sirove hrane prvog i petog dana, te programu ispiranja sokovima tokom drugog, trećeg i četvrtog dana.

Takođe, savetujem ti da kad praviš napitak za ispiranje jetre, umesto da stavljaš jedan čen belog luka i jednu kašiku maslinovog ulja tokom prvog dana, i da povećavaš količinu do petog dana, započni prvi dan sa barem tri čena belog luka i tri kašike maslinovog ulja, ako ne i pet čena belog luka i pet kašika maslinovog ulja. Ovaj put, želim da koristiš mnogo jači napitak za ispiranje jetre tokom svih pet dana, kako bi očistila kamenje iz žuč­ne kese.

Zapamti, pod jedan: Bilje iz moje formule za jetru i žučnu kesu stvara efekat ispiranja tvoje jetre i žučne kese na mnogo načina, a jedan je čišćenje žuči. Maslinovo ulje iz napitka za ispiranje jetre uzrokuje da se žučni kanal širi i žučna kesa se sama čisti i ispražnjava svoj sadržaj – kamenje.

Zapamti, pod dva: Baš kao što je slučaj sa topljenjem leda, kada se jedan kilogram kockica leda otopi brže nego kocka leda od jednog kilograma, mnogo manje kamenje u žučnoj kesi rastvoriće se brže nego veliko kamenje. Takođe, sitnije kamenje može brže i lakše da se ispere iz žučne kese jednim napitkom za jetru, dok se veliko kamenje prvo mora rastvoriti pa onda isprati, jednostavno zato što ne može da prođe kroz žučne kanale. Ovo će duže da potraje i biće potrebno uraditi više od jednog “5-dnevnog programa čišćenja jetre”.

U svojoj klinici, retko je ko morao da ponavlja “5-dnevni program čišćenja jetre” kako bi se izbacilo kamenje iz žuči, tako da ponavljam, budi sigurna da ne stvaraš novo kamenje svojim programom ishrane, a kao drugo, povećaj jačinu napitka za ispiranje jetre. Ovo će da reši tvoj problem.

Zapamti, stvarao sam svoje programe decenijama u svojoj klinici, sa stvarnim pacijentima, to nije nešto što sam samo izmislio, tako da sam siguran da ovi programi deluju. Ako bilo ko prati moje programe i ne dobije rezultat koji očekuje, ovo je možda zato što nisu prestali da rade ono od čega su bolesni. Ako su zaista prestali, predlažem da ponove program i da ovaj put povećaju intenzitet programa. Kao što je slučaj s tobom, predlažem jači napitak za ispiranje jetre. Ovo će uvek da ti da rezultat koji želiš.

Ako si raspoložena za avanturu prirodnog lečenja i biljnih lekova, možeš čak da probaš i moje „Lečenje hitnim napadom na žučnu kesu.“ Kako bi našla tu metodu i lečenje pročitaj moju knjigu “5-dnevni program čišćenja jetre”.

Zapamti, pod tri: Mnogi od vas koji ovo čitate ne znate da su sve moje knjige dostupne za besplatno čitanje na mom sajtu. Naravno, više volim da prodam knjige, ali uštedite novac i otiđite na moj sajt, nađite knjigu “5-dnevni program čišćenja jetre” i tamo ćete naći „Lečenje hitnim napadom na žučnu kesu.“ Ako želite, možete da isprobate ovu metodu, a to je mnogo koncentrovanije lečenje jer već konzumirate petodnevnu verziju napitka za ispiranje jetre.

Takođe, u knjizi se nalazi pismo koje sam dobio od jednog medicinskog doktora, najboljeg hirurga za jetru na jednoj od najvećih bolnica u području Los Anđelesa, koji je efikasno koristio moj “5-dnevni program čišćenja jetre” na sebi i svojim pacijentima, kako bi se rešio kamenja u žučnoj kesi, te izbegao otklanjanje žučne kese kod brojnih pacijenata…

Zapamtite još nešto…  Najmoćniji stimulans za ispuštanje žuči iz žučne kese je prisustvo masti u duodenumu (12-palačnom crevu). Ovo stimuliše kontrakcije žučne kese i žučnih puteva (put cevi od žučne kese do duodenuma), što dovodi do ispuštanja žuči i kamenja u žučnoj kesi. A maslinovo ulje u napitku za ispiranje jetre je čista mast!

Dakle, Robin, želim da zaključim…

Kao prvo, budi sigurna da ne stvaraš novo kamenje u žučnoj kesi tako što ćeš prestati da jedeš svu hranu životinjskog porekla. Kreni sa programom biljne ishrane. Takođe, nemoj da konzumiraš čak ni biljnu hranu bogatu mastima. Dakle, treba da se hraniš biljnom ishranom sa niskim sadržajem masti.

Zatim, ponovo uradi moj “5-dnevni program čišćenja jetre” i neka ti napitak za jetru bude jači.

Ovo će očistiti tvoju žučnu kesu jednom i za sva vremena!

Dr Šulc
 

 

Za dodatene informacije o lečenju jetre pogledajte video:

{youtube}jBehbzpB_Ts{/youtube}

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *