ANTIBIOTIK

590.00 RSD

Biljna tinktura dr Šulca sa antibakterijskim dejstvom + recept za pripremu

Tinktura „Antibiotik“ spada u set od prvih 5 osnovnih tinktura za detoksikaciju organizma. Pored formule imuno, cirkulacija, detoks, jetra i bubrezi ova formula je sledeća na listi neophodnih da bi se pravilno detoksikovao i ojačao organizam. Beli luk ima preko 80 aktivnih sumpornih jedinjenja i to ga čini nepobedivim prirodnim antibiotikom sa brzim delovanjem. Pored prve pomoći kod čišćenja krvi, razbijanja triglicerida, holesterola itd, ova formula ima blagotvoran učinak na povišen krvni pritisak i prisustvo parazita u organizmu.

Kategorija:

Opis

KAKO OVA FORMULA DELUJE?
Beli luk jača imunitet, predstavlja prirodni antibiotik, snižava krvni pritisak, snižava nivo holesterola, snižava šećer u krvi. Pored svega navedenog beli luk nas u priličnoj meri štititi od spontanog zgrušavanja krvi, jer ne samo što krvne pločice čini manje lepljivim, čime se usporava formiranje krvnih ugrušaka, nego i rastvara krvne ugruške koji su se prethodno počeli stvarati. Đumbir ublažava dejstvo soka od belog luka, olakšava varenje i poboljšava cirkulaciju.

RECEPT ZA PRIPREMU:
– Beli luk (allium sativum) – 1.DEO
– Koren đumbira (zingiber officinale) – 1.DEO

PRIPREMA:
Napunite 3/4 staklene posude sa jednakim delovima gore navedenih iseckanih biljaka. Sve biljke stavite u blender sa alhoholom i dobro ih usitnite, odnos biljaka i alkohola treba da bude u razmeri 1/5. Prespite smesu u staklenu teglu, držite je na tamnom mestu i svakodnevno mućkajte. Nakon 40-dana možete procediti smesu. Zapamtite da se reč „delovi” odnosi na težinu, a ne zapreminu.

ZAŠTO TREBA DA IMATE OVU TINKTURU?
Aktivno deluje protiv parazita, virusa, bakterija, gljivica, čisti jetru. Beli luk, glavni sastojak ove tinkture, izuzetan je u borbi protiv virusa i bakterija, najjači je prirodni antibiotik. Selektivno uništava sve što je štetno i strano u organizmu čoveka, ne uništavajući pri tom dobroćudne bakterije koje su od vitalnog značaja za pravilno funkcionisanje čovekovog organizma. Čisti od svih nagomilanih toksina zbog toga je neizostavan elemenat prilikom procesa prirodnog lečenja.

Dodatne informacije

Sastojci:

Način upotrebe:

Period trajanja:

Period upotrebe:

Čuvanje:

Proizvodnja:

Zapremina:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „ANTIBIOTIK“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se svideti …